Блог

18.05.2021

Алюмінієві вікна чи металопластикові?

Блог

Одне з найчастіших питань від наших клієнтів 🧐
Nobilex виготовляє конструкціі як з пластику, так і з алюмінію, тому можемо об’єктивно розповісти про кожен з матеріалів.


Отже, на що звернути увагу при виборі матеріалів для вікон та дверей:


�функціональні особливості приміщення, де вони будуть встановлені: площа скління та вимоги до вікна. При плануванні покупки враховуйте, що габаритні конструкціі виготовити з металоплатику неможливо, тут кращим вибором буде алюміній – конструкціі з цього матеріалу легші та мають більш компактні габарити. В той же час, відмінною рисою металопластикових вікон є їхня тепло- та шумоізоляція.


🎨 дизайн приміщення. У випадку виготовлення нестандартних вікон – алюмінієвий профіль має більше можливостей, адже металопластиковий профіль доволі обмежений з-за товщини та розмірів. В той же час, якщо ви йдете шляхом більш стандартних вікон та дверей, то металопластик поєднує в собі простоту та доступність.


🔐безпека. Тут треба враховувати, що алюміній більш вогнестійкий та зломостійкий. Але в цьому випадку так само треба оцінювати фактор безпеки приміщення в комплексі: наявність додаткових заходів безпеки, легкість чи складність проникнення до приміщення третіх осіб (етажність) тощо.


⏳строк служби. Звичайно, алюмінієві конструкції більш довговічні. Разом з тим, металопластикові дають можливість оновити дизайн приміщення раніше.


👷‍♂️професіоналізм. При встановленні алюмінієвих конструкцій до монтажників висуваються більш високі вимоги щодо компетентності.


Ми спробували відповісти на всі більш розповсюджені питання щодо вікон 👌 Та якщо ви маєте ще якісь питання, звертайтеся до офісів Nobilex, ми з радістю допоможемо вам у виборі: 

м. Ужгород 0800 33 82 17 – дзвінок за номером безкоштовним.

м. Львів Тел.1: +38 ‭067 299 35 99‬ Тел.2: ‭+38 095 501 20 89‬