Блог

04.04.2021

Дитина в домі: безпека вікон

Блог

Маєте вдома маленький вічний двигун? Тоді сьогодні розповімо трохи про його безпеку.

Безпека дитини – найбільший головний біль батьків, багато загроз для малечі в доволі простих для дорослих речах. І вікна – це місце підвищеної небезпеки для маленьких дослідників.

Фактори ризику:

👉  Відкриття віконних конструкцій. Сучасні вікна доволі прості у користуванні, механізм відкриття опанує навіть маленька дитина, яка може вхопитися за ручку, залітаючи на підвіконня, або повернути, граючись біля вікна.

👉  Москітна сітка. Становить небезпеку, створюючи в дитини відчуття ілюзорного захисту, перепони, адже діти можуть спиратися на сітку.

👉  Простір навколо вікна. Ігри на підвіконні, меблі або інші предмети, розташовані біля віконних конструкцій – небезпечні для дитини.

Створити безпечний простір для дитини в домі допоможуть дитячі замки на вікна. Компанія Nobilex пропонує дитячі замки декількох видів:

🔐
Накладний замок, який дозволяє повернути віконну ручку на провітрювання, а от відкрити вікно без ключа вже не вдасться.

🔐
Замок із тросом, який обмежує ступінь відкривання, фіксуючи стулки на безпечній ширині.

🔐
Замок блокіратор, який блокує відкидання або відкриття вікна.

Більш детальну інформацію ви можете отримати на нашому сайті або в менеджерів Nobilex за телефоном:  0 800 33 82 17

Пам’ятайте, ми встановлюємо захисні замки, ключі від яких – в ваших руках. А батьки для дитини – джерело інформації про безпеку та захист, тож не забувайте про елементарні правила безпеки в домі. І нехай ваш вічний двигун щастя росте здоровим всім на радість!