Блог

25.03.2021

Вікна в спальню чи вітальню – в чому різниця?

Блог


І чи потрібно розглядати варіанти встановлення різних вікон у різних кімнатах?
Все, звичайно ж, індивідуально. Та при виборі вікон бажано врахувати особливості використання приміщення, в якому вони будуть встановлені. Тому при виборі конструкції (віконної або дверної) слід чітко розуміти умови використання та вимоги до технічних характеристик.


Так, традиційно, спальня – місце відпочинку, переважно в нічний час. Тож при виборі вікна ми частіше чуємо від клієнтів, що вікно в спальні має забезпечувати спокій (шумоізоляційні характеристики ✅), створювати належні умови для провітрювання приміщення ✅, а також відповідати загальному інтер’єру кімнати ✅, доповнювати його (і за дизайном, і за кольоровою гаммою). Всім цим вимогам відповідають віконні констукціії с профільної системи Brugmann 73.


Вікна ж у вітальні, окрім функціональних особливостей, мають ще одну важливу місію – вони слугують своєрідною візитівкою дому. У вітальні збирається родина та приймають гостей. Наші клієнти частіше акцентують на достатньому рівні освітлення ✅, оздобленні (зовнішньому вигляді) вікон ✅, надійності фурнітури ✅. В будинках часто використовуються розсувні системи саме в приміщенні вітальні, тому ми рекомендуємо дуже прискіпливо підійти до процесу підбору конструкцій.


В будь-якому випадку, при підборі вікна бажано розглядати широкий вибір варіантів, які зможуть гармонійно доповнити інтер’єр та стати діамантом вашої оселі.


Тож, запрошуємо до офісів продажу віконних конструкцій Nobilex, адже саме там ми маємо можливість продемонструвати відмінні якості наших вікон, а ви – зможете обрати саме те вікно, яке буде відповідати всім умовам та особливостям вашого приміщення 👌.